Spuneți sincer, vă era dor de o combinație? Avem noi, vorba poetului Marlon Brando, pe care nu o puteți refuza:
20% discount la Supă + Classic Pasta
Vă puteți bucura în fiecare zi, de luni până vineri, interval orar 12:00 – 15:00, de o supă și un preparat din categoria Classic Pasta: vegetariana și / sau con Carne. La locație. Oferta este valabilă doar la noi 😀

Aveți de unde alege
Classic Pasta Vegetariana
Menu Information
- Origine: Campania - Calabria.
- Recomandăm să le serviți alături de un pahar de Prosecco. (better with Prosecco)
- Paste lungi și subțiri, trase la tigaie într-un sos de ulei de măsline, unt, roșii cherry, usturoi, chilli și pătrunjel. (Long thin pasta served with olive oil, cherry tomatoes, garlic, chili, Grana Padano and fresh parsley)
Tagliolini aglio olio e peperoncino
Menu Information
- Origine: Campania.
- Paste lungi și subțiri, servite într-un sos de pomodoro cu roșii cherry, usturoi, busuioc completat cu buratta
Tagliolini Pomodoro e Buratta
Menu Information
- Recomandăm să le serviți alături de un pahar de rose. (better with Rose)
- Paste lungi servite cu 4 feluri de ciuperci, într-un sos de smântână cu hribe, usturoi și pătrunjel. (Long pasta served with 4 kinds of mixed mushrooms, in a creamy porcini mushroom sauce with cream, garlic, and fresh parsley)
Recomandarea bucătarului
Tagliatelle ai funghi misti
Menu Information
- Origine: Liguria - Genoa.
- Recomandăm să le serviți alături de un pahar de Sauvignon Blanc de la Dealu Negru. (better with Sauvignon Blanc)
- Gnocchi din cartofi, servite cu zucchini într-un sos de pesto verde din busuioc cu mix de semințe. (Potato Gnocchi in a rich basil pesto with zucchini and mixed seeds)
Tagliatelle al pesto
Menu Information
- Paste lungi și subțiri, trase la tigaie cu Pecorino, cremă de trufe și mult piper negru.
Tagliolini cacio e pepe al tartufo
Menu Information
- Paste lungi și subțiri, trase la tigaie într-un sos de pesto de busuioc, cu roșii dezhidratate și burrata
Tagliolini al pesto e burrata
Classic Pasta con Carne
Menu Information
- Paste lungi și subțiri servite cu piept de pui tras la tigaie, rosii cherry , sos de usturoi, Grana Padano și pătrunjel
Tagliolini con pollo e pomodorini
Menu Information
- Origine: Lazio - Roma.
- Recomandăm să le serviți alături de un pahar de vin Cabernet Sauvignon (better with Cabernet Sauvignon)
- Paste lungi și subțiri, servite cu guanciale în sos de gălbenuș de ou cu Pecorino Romano și mult piper proaspăt zdrobit. (The classic recipe: long thin pasta with guanciale, egg yolk, Pecorino Romano and lots of freshly ground black pepper)
classic
Tagliolini classic carbonara
Menu Information
- Origine: Lazio - Roma.
- Recomandăm să le serviți alături de un pahar de vin rose de la Dealu Negru (better with Rose)
- Paste lungi și subțiri în sos pomodoro, ceapă, guanciale, chilli, vin alb, Pecorino Romano și pătrunjel proaspăt. (Long thin pasta in a rich pomodoro sauce, with onion, guanciale, chili, white wine, Pecorino Romano and fresh parsley)
Tagliolini all'amatriciana
Menu Information
- Origine: Emilia - Romagna (Bologna).
- Recomandăm să le serviți alături de un pahar de vin Cabernet Sauvignon / Primitivo (better with Cabernet Sauvignon / Primitivo)
- Paste lungi servite într-un sos de ragu din porc și vită și sos pomodoro. (Long pasta served in a rich beef and pork ragu with pomodoro sauce)
Tagliatelle bolognese
Menu Information
- Origine: Sicilia.
- Recomandăm să le serviți alături de un pahar de Vermentino Aragosta ( better with Vermentino Aragosta)
- Paste lungi servite cu sos bisque, creveți trași la tigaie în vin alb și usturoi, roșii cherry și rucola
Tagliatelle con gamberi
Menu Information
- Origine: Lazio - Roma / U.S.A.
- Recomandăm să le serviți alături de un pahar de vin Alb de Petro Vaselo (better with White)
- Paste lungi într-un sos alb de Grana Padano, cu pui, unt și patrunjel proaspăt. (Long pasta in a creamy Grana Padano sauce with chicken, topped with fresh parsley)
Tagliatelle alfredo con pollo
Menu Information
- Origine: Toscana.
- Recomandăm să le serviți alături de un pahar de vin Otarnita de Petro Vaselo sau Primitivo. (better with Primitivo)
- Paste lungi, servite într-un sos alb de smântână cu hribi, usturoi, pătrunjel, și vrăbioară de vită. ( Long Pasta, served in a creamy sauce with mushrooms, cream, garlic, parsley and beef)
Tagliatelle con carne di manzo e funghi porcini
Menu Information
- Paste scurte servite cu Salsiccia, întrun sos de pomodoro și cremă de trufe, Grana Padano și pătrunjel
- mai bun cu Petro Vaselo Chard/Riesling Italian
Paccheri con salsiccea e tratufo
Menu Information
- Paste scurte servite într-un sos alb cu somon, ceapa, Gran Cucina, capere, ulei de masline, lamaie si marar.
Paccheri al Salmone
Menu Information
-
Paste lungi si late, servite intr-un sos alb cu salsiccia, sos de usturoi, vin alb, Gran Cucina si Grana Padano
Tagliatelle alla Salsiccia
Menu Information
- Paste lungi si subtiri , servite într-un sos de pomodoro, ceapă, ulei de măsline si Nduja