Spuneți sincer, vă era dor de o combinație? Avem noi, vorba poetului Marlon Brando, pe care nu o puteți refuza:
20% discount la Supă + Classic Pasta
Vă puteți bucura în fiecare zi, de luni până vineri, interval orar 12:00 – 15:00, de o supă și un preparat din categoria Classic Pasta: vegetariana și / sau con Carne. La locație. Oferta este valabilă doar la noi 😀

Aveți de unde alege
Classic Pasta Vegetariana
Menu Information
- Origine: Campania - Calabria.
- Recomandăm să le serviți alături de un pahar de Prosecco
- Paste lungi și subțiri, trase la tigaie într-un sos de ulei de măsline, unt, roșii cherry, usturoi, chilli și pătrunjel
Tagliolini aglio olio e peperoncino
29,00 Lei
Menu Information
- Origine: Campania.
- Recomandăm să le serviți alături de un pahar de vin Aragosta.
- Paste lungi și subțiri, servite într-un sos de pomodoro cu roșii cherry, usturoi, busuioc completat cu Mozzarella di Bufala.
Tagliolini pomodoro e bufala
38,00 Lei
Menu Information
- Recomandăm să le serviți alături de un pahar de rose
- Paste lungi servite cu 4 feluri de ciuperci, într-un sos de pomodoro cu sos de hribe, usturoi și pătrunjel.
Recomandarea bucătarului
Tagliatelle ai funghi misti
33,00 Lei
Menu Information
- Origine: Liguria - Genoa.
- Recomandăm să le serviți alături de un pahar de Sauvignon Blanc de la Dealu Negru
- Gnocchi din cartofi, servite cu zucchini într-un sos de pesto verde din busuioc cu mix de semințe
Gnocchi al pesto
30,00 Lei
Menu Information
- Recomandăm să le serviți alături de un pahar de Aragosta
- Paste scurte servite într-un sos de pomodoro cu zucchini, roșii cherry, broccoli, baby spanac, ceapă și usturoi
Tagliolini con verdure
33,00 Lei
Menu Information
- Recomandăm să le serviți alături de un Alb de Petro Vaselo.
- Gnocchi din cartofi, serviți cu 4 tipuri de branza :Taleggio, Pecorino Romano, Grana Padano, Gorgonzola, cu sos alb cu smântână și nucă prăjită. .
Gnocchi quatro formaggi
36,00 Lei
Menu Information
- Recomandăm să le serviți alături de un Prosecco Rose.
- Paste lungi servite cu cremă de trufe în sos de smântână cu usturoi și Grana Padano.
Tagliatelle al tratufo
35,00 Lei
Classic Pasta con Carne
Menu Information
- Origine: Lazio - Roma.
- Recomandăm să le serviți alături de un pahar de vin Sauvignon Blanc de la Dealu Negru
- Paste lungi și subțiri, servite cu pancetta affumicata într-un sos cu smântână, gălbenuș de ou, Grana Padano și mult piper proaspăt zdrobit
Tagliolini carbonara
35,00 Lei
Menu Information
- Origine: Lazio - Roma.
- Recomandăm să le serviți alături de un pahar de vin Cabernet Sauvignon
- Paste lungi și subțiri, servite cu guanciale în sos de gălbenuș de ou cu Pecorino Romano și mult piper proaspăt zdrobit.
classic
Tagliolini classic carbonara
34,00 Lei
Menu Information
- Origine: Lazio - Roma.
- Recomandăm să le serviți alături de un pahar de vin rose de la Dealu Negru
- Paste lungi și subțiri în sos pomodoro, ceapă, guanciale, chilli, vin alb, Pecorino Romano și pătrunjel proaspăt
Tagliolini all'amatriciana
38,00 Lei
Menu Information
- Origine: Emilia - Romagna (Bologna).
- Recomandăm să le serviți alături de un pahar de vin Cabernet Sauvignon / Primitivo
- Paste lungi servite într-un sos de ragu din porc și vită și sos pomodoro.
Tagliatelle bolognese
37,00 Lei
Menu Information
- Origine: Sicilia.
- Recomandăm să le serviți alături de un pahar de Vermentino Aragosta
- Paste lungi cu cerneala de sepie, cu creveți trase la tigaie în vin alb și usturoi, într-un sos bisque cu roșii cherry și rucola
Tagliatelle nero di seppia con gamberi
45,00 Lei
Menu Information
- Origine: Lazio - Roma / U.S.A.
- Recomandăm să le serviți alături de un pahar de vin Alb de Petro Vaselo
- Paste lungi într-un sos alb de Grana Padano, cu pui, unt și patrunjel proaspăt.
Tagliatelle alfredo con pollo
33,00 Lei
Menu Information
- Origine: Toscana.
- Recomandăm să le serviți alături de un pahar de vin Otarnita de Petro Vaselo
- Paste lungi, servite într-un sos alb de smântână cu hribi, usturoi, pătrunjel, și vrăbioară de vită.
Tagliatelle con carne di manzo e funghi porcini
43,00 Lei