Spuneți sincer, vă era dor de o combinație? Avem noi, vorba poetului Marlon Brando, pe care nu o puteți refuza:
20% discount la Supă + Classic Pasta
Vă puteți bucura în fiecare zi, de luni până vineri, interval orar 12:00 – 15:00, de o supă și un preparat din categoria Classic Pasta: vegetariana și / sau con Carne. La locație. Oferta este valabilă doar la noi 😀

Aveți de unde alege
Classic Pasta Vegetariana
Menu Information
- Origine: Campania - Calabria.
- Recomandăm să le serviți alături de un pahar de Prosecco. (better with Prosecco)
- Paste lungi și subțiri, trase la tigaie într-un sos de ulei de măsline, unt, roșii cherry, usturoi, chilli și pătrunjel. (Long thin pasta served with olive oil, cherry tomatoes, garlic, chili, Grana Padano and fresh parsley)
Tagliolini aglio olio e peperoncino
33,00 Lei
Menu Information
- Origine: Campania.
- Recomandăm să le serviți alături de un pahar de vin Aragosta. (better with Vermentino Aragosta/ White)
- Paste lungi și subțiri, servite într-un sos de pomodoro cu roșii cherry, usturoi, busuioc completat cu Mozzarella di Bufala. (Long thin pasta served in a rich pomodoro sauce with cherry tomatoes, garlic, basil, topped with Mozzarella di Bufala)
Tagliolini pomodoro e buffala
44,00 Lei
Menu Information
- Recomandăm să le serviți alături de un pahar de rose. (better with Rose)
- Paste lungi servite cu 4 feluri de ciuperci, într-un sos de smântână cu hribe, usturoi și pătrunjel. (Long pasta served with 4 kinds of mixed mushrooms, in a creamy porcini mushroom sauce with cream, garlic, and fresh parsley)
Recomandarea bucătarului
Tagliatelle ai funghi misti
39,00 Lei
Menu Information
- Origine: Liguria - Genoa.
- Recomandăm să le serviți alături de un pahar de Sauvignon Blanc de la Dealu Negru. (better with Sauvignon Blanc)
- Gnocchi din cartofi, servite cu zucchini într-un sos de pesto verde din busuioc cu mix de semințe. (Potato Gnocchi in a rich basil pesto with zucchini and mixed seeds)
Tagliatelle al pesto
38,00 Lei
Menu Information
- Recomandăm să le serviți alături de un pahar de Jelna Sauvignon Blanc.
- Paste lungi servite cu Pecorino Romano, ulei de măsline și mult piper negru
Tagliolini cacio e pepe
39,00 Lei
Menu Information
- Recomandăm să le serviți alături de un Alb de Petro Vaselo. (better with Petro Vaselo Chardonnay/Riesling Italian )
- Gnocchi din cartofi, serviți cu 4 tipuri de branza :Taleggio, Pecorino Romano, Grana Padano, Gorgonzola, cu sos alb cu smântână și nucă prăjită. (Potato gnocchi served with 4 types of cheese: Taleggio, Pecorino Romano, Grana Padano, Gorgonzola, cream and roasted walnuts)
Gnocchi quattro formaggi
41,00 Lei
Menu Information
- Paste scurte trase la tigaie cu vinete, zucchini, ardei gras, roșii chery, ceapă, capere, busuioc, Grana Padano și usturoi
- mai bun cu Alb de Petro Vaselo/Merlot Rose Jelna
Fusilli all 'Ortolana
39,00 Lei
Classic Pasta con Carne
Menu Information
- Origine: Lazio - Roma.
- Recomandăm să le serviți alături de un pahar de vin Sauvignon Blanc de la Dealu Negru (better with Sauvignon Blanc)
- Paste lungi și subțiri, servite cu pancetta affumicata într-un sos cu smântână, gălbenuș de ou, Grana Padano și mult piper proaspăt zdrobit. (Long thin pasta served with pancetta affumicata in a creamy sauce with egg yolk and Grana Padano)
Tagliolini carbonara
41,00 Lei
Menu Information
- Origine: Lazio - Roma.
- Recomandăm să le serviți alături de un pahar de vin Cabernet Sauvignon (better with Cabernet Sauvignon)
- Paste lungi și subțiri, servite cu guanciale în sos de gălbenuș de ou cu Pecorino Romano și mult piper proaspăt zdrobit. (The classic recipe: long thin pasta with guanciale, egg yolk, Pecorino Romano and lots of freshly ground black pepper)
classic
Tagliolini classic carbonara
40,00 Lei
Menu Information
- Origine: Lazio - Roma.
- Recomandăm să le serviți alături de un pahar de vin rose de la Dealu Negru (better with Rose)
- Paste lungi și subțiri în sos pomodoro, ceapă, guanciale, chilli, vin alb, Pecorino Romano și pătrunjel proaspăt. (Long thin pasta in a rich pomodoro sauce, with onion, guanciale, chili, white wine, Pecorino Romano and fresh parsley)
Tagliolini all'amatriciana
43,00 Lei
Menu Information
- Origine: Emilia - Romagna (Bologna).
- Recomandăm să le serviți alături de un pahar de vin Cabernet Sauvignon / Primitivo (better with Cabernet Sauvignon / Primitivo)
- Paste lungi servite într-un sos de ragu din porc și vită și sos pomodoro. (Long pasta served in a rich beef and pork ragu with pomodoro sauce)
Tagliatelle bolognese
44,00 Lei
Menu Information
- Origine: Sicilia.
- Recomandăm să le serviți alături de un pahar de Vermentino Aragosta ( better with Vermentino Aragosta)
- Paste lungi servite cu sos bisque, creveți trași la tigaie în vin alb și usturoi, roșii cherry și rucola
Tagliatelle con gamberi
50,00 Lei
Menu Information
- Origine: Lazio - Roma / U.S.A.
- Recomandăm să le serviți alături de un pahar de vin Alb de Petro Vaselo (better with White)
- Paste lungi într-un sos alb de Grana Padano, cu pui, unt și patrunjel proaspăt. (Long pasta in a creamy Grana Padano sauce with chicken, topped with fresh parsley)
Tagliatelle alfredo con pollo
39,00 Lei
Menu Information
- Origine: Toscana.
- Recomandăm să le serviți alături de un pahar de vin Otarnita de Petro Vaselo sau Primitivo. (better with Primitivo)
- Paste lungi, servite într-un sos alb de smântână cu hribi, usturoi, pătrunjel, și vrăbioară de vită. ( Long Pasta, served in a creamy sauce with mushrooms, cream, garlic, parsley and beef)
Tagliatelle con carne di manzo e funghi porcini
50,00 Lei
Menu Information
- Paste lungi servite într‑un sos de pomodoro cu asoa, măsline, capere, chilli, roșii chery, usturoi și pătrunjel
- mai bun cu roșu de Petro Vaselo
Tagliolini Puttanesca
52,00 Lei
Menu Information
- Paste scurte servite cu Salsiccia, întrun sos de pomodoro și cremă de trufe, Grana Padano și pătrunjel
- mai bun cu Petro Vaselo Chard/Riesling Italian
Paccheri con salsiccea e tratufo
52,00 Lei